telefoonnumer

06-46522626

Email

info@balancepraktijkvanity.nl

Open

op afspraak

De Dorn methode is een zachte manier om je wervels weer op de juiste plaats terug te zetten. Ook been lengte wordt vaak met de Dorn methode verholpen.

De Dorn methode is vaak heel goed inzetbaar bij heup, nek en rug klachten. Vaak hebben die klachten te maken met een scheefstand van de wervels of het SI gewricht.

Wanneer het plots in je rug schiet is de Dorn methode heel effectief en mijn eigen ervaring is dan ook dat ik er meestal meteen weer vanaf ben.

Wanneer je last heb van een scoliose kun je veel pijn ervaren. Vooral met slapen hoor ik vaak pijn en slapeloze nachten. Met de Dorn methode geld dat je niet in 1 behandeling weer meteen recht staat. Wat je wel kunt verwachten is elke keer een stapje verder naar een rechte rug. Je gaat de wervels door middel van beweging terug duwen. Daardoor voel je al verlichting net zoals bij kraken. Alleen de Dorn neemt het hele lichaam mee. Niet alleen de pijn plaats. We gaan van enkels naar heupen naar schouders naar nek en de rug. Kortom alles gaan we na.

Daarna ga je heerlijk ontspannen met een Breuss massage. De Breuss massage is speciaal om de spieren rondom je ruggengraat te laten ontspannen. Dit is belangrijk want daardoor gaan je spieren de wervels loslaten in hun scheve houding. En dat is net het verschil met kraken. Doordat je ook de spieren nog meemeent met de Breuss massage zul je sneller langer resultaat behalen.